Terug naar agenda
Beste VVW-duiker,

Op 04/12/2021 was de Nachtduik in La Gombe, Esneux voorzien. Er zou zelfs heilig bezoek komen.

Echter na rijp beraad, vele adviezen en het onderzoeken van alternatieve scenario’s komen we tot de vaststelling dat deze nachtduik niet in alle veiligheid of met het nodige veiligheidsgevoel georganiseerd kon worden.

De tijd is rijp en ziet er goed uit om dit thans wel te laten doorgaan.

Hierover volgende informatie.

Als je al bent ingeschreven, blijft deze natuurlijk geldig en is jouw plaatsje voor 26 maart al verzekerd. Als je nog vragen hebt, mag je je deze steeds richten tot danny.martens.dm@mail.com of tom.smeulders@vvw-duiken.be

Indien je ingeschreven was, doch niet kan komen, geef dan ook aan Tom of Danny een seintje zodat het geld kan teruggestort worden.

We verwachten jullie op 26/3 ten laatste om 18.00 uur zodat we tijdig de groepen kunnen indelen, briefing geven etc…

Gezien het een nachtduik betreft (u hebt uw lamp bij) en het dan nog koud is in het water, vragen wij om enkel in te schrijven vanaf D1 en waarbij deze D1 te water gaat met een minstens instructeur van de eigen club. Indien er geen instructeur voorhanden is, zorgen wij voor begeleiding mits dit tijdig gesignaleerd wordt.

Na de duik zorgen wij voor twee lekkere hamburgerbroodjes (drank niet inbegrepen) om tenslotte te eindigen ten laatste om 12 uur ‘s nachts. Frisdrank, bier en wijnen zijn in de kantine verkrijgbaar tegen zeer schappelijke prijzen. Niet-duikers zijn uiteraard van harte welkom en kunnen dan ook kiezen om enkel te betalen voor de heerlijke hamburgerbroodjes. Kwestie van niet te veel af te steken tegenover de rest.

Inschrijvingen kunnen tot 10 maart 2022 via https://www.vvw-duiken-link.be – (klikken op de link van het evenement in de agenda en onderaan inschrijven EN door storting van het juiste bedrag op het VVW-rekeningnummer BE65 7775 9385 5496 met vermelding van 'Nachtduik + naam & voornaam + brevet + club + duiker of niet-duiker’.

Prijs: Duiker: €20 - Niet-duiker: €10

Tot dan !

Met vriendelijke groeten
VVW-Duiken afdeling Limburg
Didier Westphalen, Patrick Verachtert, Roger Daniëls, Jo Schepers, Tom Smeulders, Danny Martens

INSCHRIJVEN VOOR DIT EVENEMENT
Achternaam
Voornaam
Geboortedatum
Gelieve uw achternaam, voornaam en geboortedatum correct in te geven. Met deze ingaves worden uw gegevens opgehaald uit de online database.